Täältä löydät linkkejä aiheesta remontit

Maalaustyöt | Imatra, Lappeenranta, Joutseno, Ruokolahti, Puumala | Maalausliike V. Lääperi Oy

Sopimuksesta voimme tehdä maalaustyöt myös Mikkelissä ja Savonlinnassa asti. Kun kotisi tai yrityksesi tarvitsee hieman ulkoasun kohotusta, tilaa meiltä maalaustyöt ja muut kodin pintaremonttityöt! Ota rohkeasti yhteyttä Maalausliike V. Lääperiin ja suunnitellaan yhdessä tarkemmin, mitä kohteessasi kannattaisi tehdä.

Remontti Jyväskylä - Rajape Oy

Yksi suomalaisten naisten suurimmista unelmista on että heidän mies tulee ja sanoo ”hei kulta, haluatko että tehdään remontti kylpyhuoneeseen.” Ehkä juurikin sinä olet tämmöinen mies joka haluat yllättää sinun naisen, mutta et itse osaa suorittaa remonttia. Siinä tapakusessa sinun kannattaa ottaa yhteyttä yritykseen Rajape Oy. Yritys on Jyväskylässä sijaitseva yritys, joka auttaa sekä yrityksiä että yksilöitä. Jos siis haluat antaa vaimolle ikimuistoisen yllätyksen, ota yritykseen Rajape Oy kontaktia!

Asiantuntijalta kunnon hormin korjaus - Suomen Hormimiehet Oy

Jos talosi rupeaa olemana vanha, hormin korjaus voi olla tarpeellinen toimenpide. Keski-Suomessa toimiva Suomen Hormimiehet Oy auttaa sinua suurella ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Voit tilata heiltä ilmaisen savupiipun tarkastuksen jossa selviää missä kunnossa hormi on. Hormin kunnossapito on tärkeä asia, koska usein siinä piilee palovaara, eikä kodin turvallisuudesta voi tinkiä. Vaikka talosikaan ei ole kovin vanha voi piipun kunnon silti tarkistaa, koska hormin korjaus ei useimmissa tapauksissa vaadi uudelleen muuraamista tai purkua. Eli jos olet talonomistaja, ja olet hormin korjauksen tarpeessa, ota yhteyttä Suomen Hormimiehet Oy:hyn.

Rappaus | Tampere - Akaa | Maalaus- ja pinnoitustyö M. Kivistö Oy

Täsmällisesti toteutettu julkisivun rappaus on tyylikäs, kestävä ratkaisu. Jos rappaus on vaurioitunut tai pudonnut vain paikoin, sen voi yleensä korjata paikkaamalla. Maalaus- ja pinnoitustyö M. Kivistö Oy toimii Pirkanmaan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä tai kysy tarjous.

Huoneistoremontti ja Tampere

Huoneistoremontti on asia joka hoituu yrityksen Kokokoti Oy:n avulla parhaiten. Jos sinun lastesi huone on mennyt semmoiseen kuntoon, ettei siellä edes kissa viihdy, niin sinun kyllä pitää ottaa yhteyttä tähän yritykseen. Heidän henkilökuntansa on tosi osaava ja mukava. Ota siis tähän yritykseen jo tänään yhteyttä, niin he voivat auttaa sinua. Ota siis yhteyttä!

Kattoremontti Salo - Rakennuspalvelu M. Oksanen

Onko tullut aika tehdä kattoremontti? Rakennuspalvelu M. Oksanen voi auttaa sinua jos sinä asut Salossa nuori mies. Kuvittelepa että sinun kattosi on murtunut sinun tv – huoneeseen, etkä tiedä mitä pitäisi tehdä. Jos tämä tapahtuu, niin sinun pitää soittaa Rakennuspalvelu M. Oksaselle. Heiltä varmasti löydät apua. Ota yhteyttä!

Pikabetoni - Pikis | 25 kg - 1 tunti | Finpeston

Finpestonin Pikis - pikabetoni - on sementtipohjainen, erityisen nopeasti kuivuva ja kovettuva erikoisbetoni, joka on käyttökelpoinen myös talvella. 25 kg antaa 16 litraa. 1 tunnin pikabetoni sietää myös laimeita happoja ja maantiesuolaa. Tutustu tarkemmin tuotteisiin sivuilla ja ota yhteyttä.

Julkisivuremontti | Kainuu | Monsi Oy

Suunnitteletko julkisivuremonttia? Oli kysessä sitten omakotitalo tai rintamamiestalo niin Monsilla hoituu peltien ja panelointien vaihto esim. muun ikkunaremontin kanssa aivan samaan aikaan. Tutustu tarkemmin palveluihin sivustolla ja ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä. Kaikki julkisivuremontit hoituvat räätälöidysti.

Kattoremontti | Vantaa - Espoo - Helsinki | Uusimaa | Concrete Oy

Concrete toteuttaa kattoremontit pieniluontoisista huoltotöistä alkaen kokonaisvaltaisiin kattotöihin koko Uudenmaan alueella. Työt tehdään hyvien työtapojen mukaisesti ja työturvallisuutta noudattaen. Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö jos tarvitset luotettavan ammattilaisen apua kattoremonttiin.