Täältä löydät linkkejä aiheesta siivous

Porrassiivous ja Helsinki – ne ovat Daxon Yhtiöt Oy:n iskusanoja!

Porrassiivous on tosi vakava asia jota ei saa luovuttaa amatööreille. Mikäli olet isännöijiä tai vaikkapa yrityksen omistaja Helsingissä niin Daxon Yhtiöt voi avustaa sinua tässä asiassa. Miksi kannattaa valita juuri tämä yritys, kaikista toisista jotka tarjoavat samaa palvelua? Vastaus tähän kysymykseen on: he lähettävät aina kokeneen tiimin suorittamaan siivoukset, he käyttävät aina ykkösluokan aineita työtehtävissään, ja he ovat tosi luotettava kumppani. Kaikista näistä syistä sinun kannattaa siis palkata Daxon Yhtiöt Oy: kun haluat apua siivouksessa!

Poista laseista epäpuhtaudet perusteellisesti | Eripro Oy

Tuulilasinpesunesteellä on väliä, edustamme laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat lasinpesunesteiden ykkösluokkaa. Aineilla irrotetaan liat, maantiesuolat sekä muut epäpuhtaudet tuulilaseista perusteellisesti. Tuulilasinpesunestettä kannattaa lisätä säännöllisesti, joten tutustu valikoimaan.

Viemärinavaaja joka on viemärinavausaine

On yritys jossa viemärinavaaja ja viemärinavausaine ovat yksi ja sama asia. Miten se on mahdollista? No, ota kupillinen kahvia käteesi ja kuuntele nuori mies. Wise Business Ky myy Thermoluxin tehokasta ja luonnonmukaista viemärinavausainetta, se on siis luonnollinen putkenavaaja. Jokaisessa kodissa pitäisi olla tämä tuote. Jos kiinnostaa niin käy heidän sivuillaan lukemassa lisää!

Vaativa ikkunanpesu Espoossa

Olisiko sinulla tarve suorittaa esimerkiksi kerrostalon ikkunanpesu Espoossa? Tiedät varmasti, että korkeanpaikanpesuissa on turvallisuusasioiden oltava kunnossa. Käänny siis suosiolla ammattilaisten puoleen. Jape-Team Oy:llä on käytössään turvavaljaat, varusteet ja muu tarvittava kalusto. Ota siis suosiolla yhteyttä heihin ja palkkaa ammattilainen hoitamaan ikkunanpesu turvallisesti!