Här hittar du länkar om Muut

Me hoidamme omakotitalojen rappaustyöt – toimipaikka Tampere!

Jos etsit yritystä joka voi hoitaa rappaustyöt sinulle, niin Pirkan Osuuspalvelu Cotilo on yritys joka voi auttaa sinua. He hoitavat rappaustyöt koko Tampereen lähialueella yli 20 kymmenen vuoden kokemuksella. Kaikki nämä vuodet ovat antaneet heille mahtavan kokemuksen, minkä avulla he voivat tehdä mahtavat työsuoritukset sinulle! Eli jos haluat että ammattilainen hoitaa sinulle rappaustyöt, ota silloin yhteyttä Pirkan Osuuspalvelu Cotilo: n!

Vesieristys | Jyväskylä - Tampere - Orivesi - Jämsä - Mäntä | KeS Siltaykköset Oy

KeS-Siltaykköset Oy on vesieristyksen asiantuntija, joka hoitaa asianmukaisesti kaikki vesieristykseen liittyvät toimenpiteet. Kokonaisvaltaista palvelua tarjoavana asiakaslähtöisenä yrityksenä toteutamme myös kylpyhuoneremontit muun muassa omakotitaloihin ja taloyhtiöille avaimet käteen -palveluna. Asianmukainen vedeneristys vaatii tekijältään laajaa tietotaitoa, oikeita menetelmiä ja hyviä materiaaleja kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Ota yhteyttä!

Isännöitsijä sijainti Helsinki - Helsingin Asuntomarkkinat Oy

Helsingin Asuntomarkkinat Oy on yritys joka tarjoaa isännöitsijä palveluita koko Helsinkiin. Yritys on tosi osaava ja tarkka, ja he kuuntelevat aina asiakkaiden mielipiteitä ennen kuin työ aloitetaan. Yksi vielä mahtavampi asia on että isännöitsijä toimisto on ISA – auktorisoitu. Tämä on asia joka näyttää että yritys on tosi luotettava, rehellinen ja pätevä ratkaisemaan juuri sinun ongelmasi. Eli ota Isännöitsijä yritykseen Helsingin Asuntomarkkinat Oy jo tänään yhteyttä jos tarvitset apua isännöitsijä kysymyksissä.

Valmispiippu | Hormituotteet | Hormex Oy

Valmispiiput ja hormit sujuvasti Hormex Oy:ltä. Hormex Oy on valmispiippujen ja hormisaneeraustuotteiden maahantuoja sekä konsultoija. Vaivattomasti kaikki tuotteet, ota rohkeasti yhteyttä.

Ykkösluokan kivityöt hoitaa ekspertti Helsingissä

”Mitä tarkalleen termi kivityöt pitää sisällään?” Näin saatat kysyä itseltäsi. Sana ei heti paljasta mitä se tarkoittaa, mutta kerron sinulle että sinä voit kunnostaa pihasi kivien avulla. Nyt en puhu tavallisista kivistä joita löytyy metsästä, vaan kauniista koristekivistä jotka koristavat pihaasi. Vielä kun ammattilainen tekee niiden avulla kauniin kuvion, on lopputulos henkeäsalpaavan kaunis. On olemassa yritys joka tarjoaa tällaista palvelua. Heidän nimensä on Kivitikki Oy ja he tekevät kivityöt suurella ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä tänään!

Jätelava | Helsinki - Vantaa - Espoo | Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy

Vuokraa kätevästi jätelava Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy:ltä. Et tarvitse huolehtia tyhjennyksestä tai kuljetuksesta, hoidamme lavapalvelut alusta loppuun. Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset vuokrata jätelavan.

Kostemittaus ekspertti

Kostemittaus, kostemittaus, kostemittaus? Mikä yritys voi tämän tehdä? Yritys Pentti Janhonen Oy on yksi yritys jotka tekevät kostemittausta monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. He eivät vain tee tätä palvelua, he osaavat myös tehdä tämän mahtavan taitavasti. Koko heidän henkilökunta on myös kokenut, mukava ja osaava. Eli tämän yrityksen käsissä kyllä kostemittaus hoituu semmoisella tavalla että itsekin hämmästyt tuloksiin!

Hanki meiltä tasoitetyöt – toimipaikka Helsinki

Helsinki ja tasoitetyöt – tämän yhdistelmän täyttyy yritys nimeltä Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy. Tuo sana tarkoittaa juuri sitä miltä se kuulostaakin, eli seinän ja muiden pintojen rakoja voidaan tasoitella jotta ne näyttävät paremmilta, ja saavat uuden ilmeen. Tämän yrityksen kannattaa palkata koska: • He ovat asiantuntijoita • Tekevät hyvää työtä • He ovat ammattimaisia Eli kolme hyvää syytä jos haluat tehdä tasoitetyöt. Ota yhteyttä jo tänään!

Muutto, Turku ja taito – ne ovat meidän kolme avainsanaamme

Lähestyykö muutto? Onko Turku sinun kotikaupunkisi? Etsitkö yritystä joka voi tarjota sinulle taitoa? Jos olet vastannut kyllä edellä oleviin kysymyksiin, niin olet voittanut hienon palkinnon. Eli tämä mahtava palkinto on että annat minulle mukavia uutisia. Haluan sinulle kertoa että yritys Ykkösmuutot Nurmi tekee muutto palveluja suurella taidolla. Jos sinulla esimerkiksi on tullut avioero ja haluat nopeasti muuttaa uuteen kämppään – niin tämä yritys voi auttaa juuri sinua. Jos siis muutto lähestyy. Soita yritykseen Ykkösmuutot Nurmi jo tänään!

Hyvät, lujat ja kestävät terassin kaiteet Vantaalla

Onko asuinpaikkasi Vantaa, ja haluat hankkia terassin kaiteet? Jos tämä kysymys on mielessäsi nyt, olen klikannut juuri oikealle linkille. Koska rakas ystäväni, Vantaalla on yritys nimeltä Terassimaailma Oy joka tekee juuri tällaisia hommia. He tarjoavat monenlaista eri ratkaisua kaiteille. On kiva mennä terassille nauttimaan kun kaiteet ovat upeat. Ja mikä parasta, voit ottaa vieraita kylään ja kerskailla heille kuinka upeat kaiteet sinulla on. Eli jos mietit tätä, ota yhteyttä tänään!

Lattialaatat ja kokemus

Lattialaatat ja kokemus ovat asiat jotka kuvaavat yritystä Finoa Oy parhaalla tavalla. Eli tältä yritykseltä voit ostaa tyylikkäät lattialaatat edulliseen hintaan. Käy heidän verkkokaupassa jo tänään ja suorita ostos. Tämä voi muuttaa juuri sinun elämäsi!

Siirtonurmi - Valmisnurmikko | Lahti - Hämeenlinna | Mesiä Siirtonurmi

"Valmisnurmikko kotipihalle?" Siirtonurmen tuottajalta saat helposti ja vaivattomasti vihreän sekä tyylikkään nurmikon pihallesi. Mesiän Siirtonurmi on Hämeenkoskella toimiva tuottaja/jälleenmyyjä ja kokemusta on yrityksellä jopa 30 vuotta.

Nestemäinen Kangastapetti? Ostaa se yritykseltä LAJURA avoin yhtiö

Nestemäistä kangastapettia voit ostaa yritykseltä LAJURA avoin yhtiö. Heiltä löydät monenlaisia eri kangastapetteja. Tämä yritys myös asentaa nämä sinun seinääsi. He toimivat seuraavissa kaupungeissa: • Helsinki • Jyväskylä • Tampere • Espoo Ota yhteyttä jo nyt, niin saat lisätietoja!