Täältä löydät linkkejä aiheesta Talonrakennukset

Rakennussuunnittelu Savossa | Insinööritoimisto A Antila

Insinööritoimisto A Antila tekee rakennussuunnitteluja Keski-Suomessa ja Savossa, Mikäli tarvitset pelkät luonnosteet tai rakennuksen tilojen ja ulkonäön suunnittelun mikä ottaa huomioon tulevan rakennuspaikan ja vaatimukset. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä rakennussuunnittelun tarjouspyyntöä.

CLT-levy on tulevaisuutta ja järkevää investointia

Et ehkä tiedä mikä CLT-levy on, mutta minäpä kerron sinulle jos vain kehtaat lukea pari riviä lisää. CLT-levy on materiaali joka yleistyy ja on nk. tulevaisuuden rakennusmateriaali. Se on kestävää ja turvallista ja sillä voi hyvin rakentaa koteja jotka kestävät sukupolvesta toiseen. Eli jos haluat investoida järkevästi tulevaisuuteen, rakennusta talo CLT-levystä. Hoisko on yritys joka sinua auttaa. Soita jo tänään!

Mikrosementti on sekä nykypäivän että tulevaisuuden pinnoite

Mikä on mikrosementti? Tämä oli yksi top 10 kysytyimmistä kysymyksistä rakennusalalla viime vuoden puolella. Vastaus tähän on että se on pinnoite jolla voi kätevästi ja näppärästi asentaa eri pinnoille. Varsinkin kosteissa tiloissa sen ominaisuudet todella näkyvät. Eli jos haluat investoida nykypäivään ja samalla tulevaisuuteen, ota yhteyttä yritykseen VMG Stone, he auttavat sinua mielellään leveä hymy poskesta poskeen!

Teräshallit avaimet käteen -periaatteella

Teräshallia rakennettaessa kannattaa turvautua ammattilaisen apuun. Kymenlaakson Hallipojat Oy on teräsrakentamisen asiantuntija, joka toimittaa laadukkaat teräsrakenteet halliin kuin halliin ja huolehtii niin sovittaessa koko rakennusprojektista suunnittelusta työmaan valvontaan asti. Heiltä saat teräshallit myös avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi rakennettuina. Jos siis tarvitset teräshallia, ota ihmeessä yhteyttä Kymenlaakson Hallipoikiin!