Täältä löydät linkkejä aiheesta palvelut

Laaja valikoima vaihtomattoja | Mattopalvelu Liljavirta Oy

Toimitamme vaihtomattoja, nopea toimitus koko Etelä-Suomen seudulla. Valikoimistamme löydätte eteismattoja, käytävämattoja sekä kosteantilan mattoja. Meiltä saa räätälöidyt ratkaisut oman tarpeesi mukaan, oli kyse vaihtomatoista, mattopesuista tai muista palveluista.

Romupalvelut | Iisalmi - Jyväskylä - Lahti - Lohja - Oulu | Reteko Oy

Romupalvelumme avulla voit muuttaa metallit rahaksi nopeasti ja vaivattomasti. Voit tuoda romumetallit omalla autolla, saat joko käteismaksun tai päivän hinnan tilillesi ilman laskutuslisää. Voit tilata meiltä noutopalvelua, jolloin autamme myös purkutöissä. Tarjoamme myös keräys- ja pakkauspalveluja, saat kierrätyslaatikon, jonka noudetaan parin päivän jälkeen. Romupalveluihimme kuuluu myös katalysaattorikierrätys.

Käännökset | Turun Täyskäännös Oy

Laadukkaat käännöspalvelut luotettavasti, nopeasti ja helposti. Saat aina henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Turun Täyskäännös Oy on täyden palvelun käännöstoimisto. Ota rohkeasti yhteyttä

VOC mittaus | pääkaupunkiseutu | Sisäilmasepät Oy

VOC-mittaus ei ole ensimmäinen tutkimusmenetelmä, mutta se auttaa tapauksissa joissa rakenteissa tai ilmanvaihdossa ei ole todettu ongelmaa. Ilmanäytteiden ja homekoiratutkimuksen yhteydessä tulisi aina tehdä analyysi materiaaleista ja rakenteista.

Pakkaussuunnittelu - Celerpak Oy

Oletko yrittäjä joka tarvitset apua pakkaussuunnittelussa? Yritys Celerpak Oy suorittaa juuri tätä. Eli jos esimerkiksi tarvitset apua pakkaamaan jääkiekkokuvat laatikkoihin, niin tämä yritys voi avustaa sinua. Tai ehkä haluat apua pakkaamaan alas vesanpöntön. Tämä yritys voi myös tässä asiassa auttaa sinua! Eli pakkaussuunnittelu on juuri tämän yrityksen erikoisalaa. Ota heihin jo tänään yhteyttä!

Homekoira joka palvelee kaupungeissa Helsinki, Turku ja Vantaa

Helsinki, Turku tai Vantaa – jos näissä paikoissa on outo haju, tilaa homekoira paikalle! Hometta saattaa tulla mihin kotiin tahansa. Ihminen pystyy haistamaan homeen, muttei kovin tarkasti, eikä varmaankaan ainakaan osaa sanoa missä home on. Mitä tässä tilanteessa voi tehdä? Mistä löytää nenän tai nokan joka on paljon parempi? No, minäpä kerron ystäväni. Homekoiralla on superhyvä hajuaisti, ja Putkikoira Oy:llä on juuri sellaisia koiria jotka ovat koulutettuja tätä varten. Eli jos asut Helsingissä, Turussa tai Vantaalla, tilaa homekoira tänään!

Graffitien poisto? Helsinki? Me autamme!

”Voihan nenä, miten rumien graffitien poisto onnistuu, ja sijaintini on Helsinki?” Tämä ajatus saattaa olla päällimmäisenä juuri nyt. Olet löytänyt seinältäsi kamalan näköistä sotkua. Ehkä joku uppiniskainen poikajengi ollut kiertueella ja sotkeneet ihmisten tai kiinteistöjen seiniä, tai joku yksinäinen häirikkö jolla ei ole järkevämpää tekemistä. Ystäväni pieni, sinun ei tarvitse itkeä ja surra, koska yritys Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy auttaa sinua ilomielin. Heillä on 20 vuotta kokemusta tällaisesta ja osaavat varmasti puhdistaa seinäsi. Graffitien poisto ja Helsinki, tässä on ratkaisu!

Ilmalämpöpumppu ja Riihimäki

Ilmalämpöpumppu, Riihimäki ja kokemus. Nämä ovat asiat mistä yritys TS-Kylmähuolto tunnetaan. Eli tämä yritys asentaa, my ja huolta Ilmalämpöpumppuja suurella kokemuksella ja ammattitaidolla. Eli jos sinä asut Riihimäellä ja haluat ykkösluokan palvelua, niin soita tälle yritykselle!

Pulverimaalaus | Porvoo | Korttian Metalli Oy

Jauhemaalaus, eli pulverimaalaus on yleisin metallien ja metallituotteiden maalaus- ja lakkausmenetelmä. Jauhemaalaus on nopeampi sekä edullisempi vaihtoehto märkämaalaukselle, etuna on myös ympäristöystävällisyys.

Jos pitää järjestää paperin ja asiakirjojen tuhoaminen, me autamme!

Tiesitkö että paperin ja asiakirjojen tuhoaminen on nykyään mahdollista? Jos et tiennyt niin nyt tiedät. On nimittäin olemassa yritys joka tarjoaa tätä, ja se yritys on PT-Paperipalvelu. He ovat tehneet näitä hommia jo yli 20 vuotta. Eli kaikenlaiset arkaluontoiset dokumentit, ja erilaiset paperituotteet voi viedä heille tuhottaviksi. Joko lähetät ne heille, tai he noutavat ne teiltä. Jos on tällainen tarve niin PT-Paperipalvelu suorittaa paperin ja asiakirjojen tuhoamista. Ota yhteyttä jo tänään!

Maalämpöpumppu pääkaupunkiseudulla | Kyltec Oy

Kyltec Oy myy sekä asentaa maalämpöpumppuja pääkaupunkiseudulla. Saat kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu muun muassa lupien haun avustus, rakennustyöt, vanhan lämmitysjärjestelmän puraus sekä hävitys. Maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin jo 4-10 vuodessa.

Ammattilainen suutari Tampereella apunasi

Astut Tampereen kaduilla ja huomaat että kenkäsi on rikki, silloin ajattelet suutaria? Vai ajatteletko? Jos et niin rupea ajattelemaan, koska suutari voi korjata rikkinäiset kengät. Joskus on parempi korjauttaa ne kuin ostaa uudet kengät. Rikkinäinen kenkä ei ole välttämättä huono kenkä, samalla tavalla kuin ei loukkaantunut ihminen ole huono ihminen. Eli jos kenkäsi Tampereella on rikki, mene Suutari Pyynikin Jalkineliikkeeseen jo nyt!

Jätehuolto J. Hämäläinen Oy | Loviisa - Kouvola - Itä-Uusimaa

Jätehuoltoa kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille Kouvolan, Kotkan, Haminan, Iitin ja Pyhtään seudulla. Jätehuolto J. Hämäläinen tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua niin teollisuudelle, yrityksille, taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksille Itä-Uusimaalla.

Insinööritoimisto joka on erikoistunut moneen eri asiaan

Insinööritoimisto Planmec Oy tekee monia eri asioita. He esimerkiksi tekevät fem laskentaa kokemuksella. Eikös tämä kuulosta kiinnostavalta? Ota yhteyttä jo tänään, niin heidän osaava yhteyshenkilö auttaa sinua!