Täältä löydät linkkejä aiheesta siivouspalvelut

Siivouspalvelu Kari Toivonen | Helsinki

Toimistosiivous on mahdollista räätälöidä juuri omien tarpeidenne mukaiseksi. Palvelualue Vantaassa ja noin 50-60 km säteellä, eli myös Helsinki ja Espoo. Yleensä toimistosiivoukseen kuuluu muun muassa lattioiden pyyhkiminen ja imurointi, keittiön tai kahvihuoneen siivous, pölyjen pyyhkiminen eri tasoilta, roskapussien vaihto sekä paperi- ja saippua-automaattien täyttäminen.

Siivouspalvelu | Vantaa - Helsinki - Tuusula - Kerava | GR Siivous Oy

GR-siivous Oy:n siivouspalvelu raikastaa ja puhdistaa taloyhtiösi, kotisi ja toimistosi tilat tehokkaasti ja luotettavasti. Puhtaat ja siistit tilat parantavat viihtyvyyttä ja työkykyä, ja tekevät asumisesta miellyttävämpää. GR-siivous Oy:n toiminta-ajatus on tuottaa asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja luotettavaa siivouspalvelua niin, että kiinteistö säilyttää kuntonsa ja arvonsa ja että tilojen käyttäjillä on miellyttävät ja puhtaat puitteet toimia, asua ja tehdä töitä.

Siivouspalvelu – toimipaikka Espoo

Omistatko yrityksen Espoossa mihin tarvitset siivouspalvelua? Yritys Jape-Team Oy voin siinä tapauksessa sinua auttaa. He ovat kokeneita, nopeita ja tekevät aina kovaa työtä. Eli jos haluat ykkösluokan siivouspalvelua, ota tähän yritykseen yhteyttä! Yleistiedot löytyvät heidän sivustolta. Ota yhteyttä jo tänään! Et tule katumaan tätä!

Yrityssiivous Vantaalla

Sprenger Service Oy:ltä hoituu yrityssiivous niin Vantaalla kuin Helsingissäkin! Jos tarvitset apua haastavaan siivousurakkaan, kannattaa sen toteuttajaksi valita Sprenger Service Oy. He tekevät luotettavasti ja laadusta tinkimättä niin homepölysiivoukset kuin tulipalon jälkeisetkin siivoukset. Myös mm. pannuhuoneiden siivous sujuu heiltä ongelmitta, kuin myös tietysti aivan tavallisetkin yrityssiivoukset. Älä siis epäröi, vaan valitse Sprenger Service Oy!