Täältä löydät linkkejä aiheesta logistiikka

Vaihtolava - Vuokraus | Turku - Naantali | J & T Pajunen Oy

Vaihtolavat soveltuvat lähes kaikenlaisiin tarpeisiin, J & T Pajunen Oy:n kautta vaihtolavan vuokraus on helppo ja kätevä tapa säästää aikaa ja vaivaa. Vaihtolavan kuljetuksen kohteeseen lisäksi palvelu sisältää täyden lavan poisnoudon.

Pientavarahylly joka avaa mahdollisuudet – EAB Finland Oy

Miksi minun kannattaa hankkia pientavarahylly? Tämä kysymys pyörii monen varastopäällikön mielessä päivin öin. He eivät ole varmoja siitä onko se hyvä ratkaisu juuri heidän varastolleen. Aivan liian moni varasto ympäri Suomea menettävät osan identiteettiänsä jos niistä puuttuu pientavarahylly. Se on sama asia kuin että poliisilla ei ole pamppua. EAB Finland Oy:ltä voi tilata tällaiset hyllyt. Niistä voi rakentaa tarpeen ollen vaikka tuhansia hyllymetriä kahdelle kerrokselle ja niihin mahtuu tosi paljon tavaraa, samalla kun se säästää tilaa. Eli jos olet varastopäällikkö ja mietit tätä asiaa, älä enää mieti vaan hanki pienatavarahylly, ja ota tähän yritykseen yhteyttä jo tänään!

Etsitkö vuokravarastoa? Soita jo tänään!

Tervetuloa soittamaan meille jos sinua kiinnostaa paikka ajanmukaisessa vuokravarastossa. Meidän vuokravarastot sijaitsevat Turun lähialueilla, ja niihin on helppo löytää. Soita meidän toimistollemme, niin voimme esitellä meidän tuotteet tarkemmin sinulle! Puhelinnumero löytyy meidän sivustoltamme!