Täältä löydät linkkejä aiheesta valmennus

Työnohjaus | Valmennus | Helsinki - Munkkiniemi | Mastermentor

Työnohjaukseen osallistuvat päättävät tavoitteista, usein työnohjausryhmän ensimmäisissä tapaamisissa. Työnohjausta voidaan antaa yksilölle, ryhmälle tai koko työyhteisölle. Yleensä se kestää vähintään vuoden: vaatii aikaa, jos halutaan muuttaa työryhmän tai työyhteisön toimintatapoja tai jos yksilö haluaa kehittyä ammatillisesti.

Syrjäytymisen ehkäisy | Duendo Oy

Yhteistyöllä on syrjäytymisen ehkäisyssä merkittävä rooli. Itsensä sekä toisten kunnioittaminen on siinä tavassa erittäin tärkeää, koska se on hyvän yhteistyön ydin.

Moottoripyöräkortti ja Kuopio? Ota meihin yhteyttä!

Moottoripyöräkortti on semmoinen asiaa mitä kannattaa hankia osavaltaa liikennekoululta ja jos asut Kuopiossa niin yritys Liikennekoulu Ässä Ky voi auttaa sinua. Ei ole väliä jos unelmoit ajaa isolla Harley Davidson moottoripyörällä tai jollakin toisella merkillä. Tämä yritys kyllä opeta sinua ajamaan moottoripyörä vaikka millä merkillä. Eli jos olet kiinnostunut moottoripyöräkortista – ota tähän yrityksen jo tänään yhteyttä!

Vakuuttava esiintyminen - Esiintymisvalmennus | Leena Pakkanen

Luonteva sekä vakuuttava esiintyminen on tosi taito. Asiantuntijat ja esimiehet puhuvat sekä esiintyvät julkisesti monissa eri tilanteissa. Leena Pakkasella on luja kokemus mediasta ja esiintymisestä, koulutuksen avulla saat apua median kohtaamiseen ja sinusta tulee asiantunteva ja ymmärrettävä esiintyjä. Tutustu tarkemmin esiintymisvalmennus ja mediakoulutuksiin sivustolla ja ota yhteyttä.